Clientii nostri actuali

Suntem onorati de a fi partenerii unor nume de marca din lumea afacerilor autohtone si internationale si de a fi una din cele mai dorite locatii de inchiriat din orasul Cluj-Napoca.

- RECOGNOS Romania

- companie de dezvoltare de software Romano-Americana fondata in 2000. Specializata in dezvoltarea de aplicatii software/web complexe pentru firme de Investitii Financiare si Banci, precum si aplicatii de Comert Electronic si Marketing Colateral (Web 2.0) - dezvoltate in tehnologii Microsoft sau Open Source. Din 2008 are o puternica divizie de cercetare/dezvoltare specializata in tehnologii semantice (Web 3.0). Clientii firmei sunt atat din SUA cat si din Uniunea Europeana. RECOGNOS Romania este certificata ISO 9001:2008, partener certificat Microsoft (Software & Web Development) si iQser (platforma semantica GIN). Cu proiecte de Internship atractive si de actualitate, sute de studenti de la Universitatea Babes Bolyai si Universitatea Tehnica, aplica anual la proiectele IT anuntate; dupa perioada de Internship, celor mai buni li se fac oferte de angajare.

- CLOUD TREATS ROMANIA

- companie de dezvoltare de software fondata in Sillicon Valley, activeaza pe scena Web 2.0 cu o aplicatie-asistent virtual de administrare a programului de zi cu zi pentru oamenii de afaceri - si nu numai. Divizia sa din Romania este in permanenta cautare de oameni inteligenti, cu potential, pasionati de domeniul IT.

- LUGERA & MAKLER Romania

- este foarte posibil ca oricine isi doreste un loc de munca mai bun sa ne fi trecut deja pragul. Esti in cautarea unui job, sau ai nevoie de suport pe operatiuni de HR? Aici vei gasi intotdeauna solutii adaptate nevoilor tale, asezonate de fiecare data cu un zambet.

- YUME COFFEE ROASTERS